Presentació del documental ‘Perifèria’ sobre el Pla Popular de Santa Coloma de Gramenet

por | Feb 15, 2022 | 0 Comentarios

Neteja del solar Beethoven-Wagner al barri del Fondo de Santa Coloma / JAUME P. SAYRACH / EDICIONS FÒRUM GRAMAAquest divendres 18 de febrer, en el marc del curs d’Estudis urbans ‘La Ciutat des de baix’, tenim el plaer de presentar-vos aquest documental sobre el Pla Popular de Santa Coloma de Gramenet.

Aquesta activitat ens fa una especial il·lusió, perquè a banda de recuperar i aprendre d’un procés de participació comunitària exemplar protagonitzat per Xavier Valls, l’hem co-organitzat en col·laboració amb el cicle ‘Cinema al barri’ de La Florida de L’Hospitalet. És a dir, que parlarem de perifèries i d’autogestió de la producció de barris des d’una altra perifèria.

Comptarem amb la presència d’Odei A. Extearte i Jordi Valls, directora i protagonista del documental respectivament, i amb la presentació de la periodista hospitalenca Montse Santolino.

Si voleu més informació podeu consultar el llibre: Extearte, Odei ‘De suburbi a ciutat. El Pla Popular de Santa Coloma’ (Edicions Fòrum-Grama).

I també aquesta notícia que aparegué a El Crític: https://www.elcritic.cat/opinio/montse-santolino/mort-i-vida-de-les-ciutats-periferiques-114640

Pla popular_Coberta_Final_151214.indd

Us esperem a les 17h de la tarda a La Florida, l’entrada és gratuïta.