17 de juny de 2023. Jornada de portes obertes a la Universitat Popular Autogestionada

por | Jun 7, 2023 | 0 Comentarios

Vermut musical amb les músiques sospitoses de la selectora Sarah Ardite

El proper dissabte 17 de juny des de la Universitat Popular Autogestionada (UPA) us volem convidar a trobar-nos i fer un vermut, acompanyades del paisatge sonor, sempre sorprenent, del projecte Músicas Sospechosas, de la pensadora Sarah Ardite. Estem molts contentes d’anunciar que punxarà alguns temes i ens presentarà una proposta formativa pel curs vinent. La Sarah A. es dedica a la filosofia, i a investigar la música com a eina de producció de coneixement, i de pensament crític: ¿pot la música ser un lloc comú des d’on pensar el Món?

A part de degustar menjar, beure i d´escoltar bona música, plantegem una trobada per parlar del projecte UPA en un ambient relaxat i constructiu. Una jornada de portes obertes per trobar-nos, intercanviar impressions, recollir idees i conèixer el projecte que hem anat construint durant els darrers 2 anys.

Després de sis cursos temàtics amb més de 120 persones participants, estem disposades a admetre que una mà o dues en aquest projecte ens serien molt útils. En un ambient més aviat informal i distès, volem donar a conèixer a gent nova com ha funcionat fins ara la universitat, donar l’oportunitat a tothom per unir-se a nosaltres, compartir idees i crítiques, fer suggeriments o construir propostes de forma mancomunada.

També serà un moment perfecte per proposar nous cursos pel curs vinent, unir-se a la comissió tècnica o simplement venir a passar una estona amb nosaltres i gaudir d’un programa musical increïble.

Amb ganes de compartir tot el que tenim entre mans, també us demanem que feu difusió a les vostres amigues i xarxes.

Lloc: pati de La Comunal. Espai Cultural Cooperatiu. Carrer Riera d’Escuder, 38 baixos.

Ens veiem allà!

www.musicas-sospechosas.net

https://www.instagram.com/musicas.sospechosas/

https://www.mixcloud.com/sarahdjconga